Предимството на климатиците Daikin?

daikin

DAIKIN IND. LTD е основана през 1924г. от Акира Ямада в Осакa, Япония. Десeтилетният опит, последователната изследователска дейност и иновативната технология напрaвихаклиматиците DAIKIN №1 в Япония и света. Корпорацията DAIKIN се явява един от родоначалниците и най-активния производител на климатична техника. Корпорацията по право се счита за законодател на световното ниво в областта на разработка и серийно производство на оборудване за климатизация.

При сглобката на климатици DAIKIN е въведен 100% изходящ контрол на качеството- проверка на работоспособността на всяка сглобена единица климатично оборудване.

Задължителен 100% входящ контрол на всички комплектуващи детайли и възли изключва снижаване на качеството на климатиците.
Номенклатурата на климатици DAIKIN значително превишава разнообразието на тази техника на други известни марки.
В момента тя наброява повече от 3200 модела климатици, включващи битови, полупромишлени и промишлени климатици, системи за централна климатизация/VRV/, чилъри, конвектори, системи за вентилация.

Компанията Daikin стана единственния производител на климатично оборудване, който е получил правото да изобразява на своите климатици сплит система и пречистватели на въздух синята пеперуда – символ на програмата SENSITIVE CHOICE.

Това свидетелства за високо качество на климатици Daikin,  а също за безопасност при експлоатация.

Програмата SENSITIVE CHOICE беше учредена от Австралийския Национален Съвет по проблемите на астмата (National Asthma Council Australia) съвместно с Новозеландския Институт по Респираторни и Астматични Заболявания (Asthma & Respiratory Foundation New Zealand).  Цел на програмата се явяват определени изделия,  най- точно отговарящи на потребностите на хората, страдащи от астма и различни форми на алергии.

Изключителното признание на климатици  Daikin от двете авторитетни национални организации свидетелства за иновационния потенциал на компанията и новите технологии, внедрени в нейната продукция. Технологията за пречистване на въздуха, използвана в пречиствателите и климатиците Daikin, обеспечава най-чиста и свежа атмосфера в помещенията.

Чист въздух, приятен климат, комфортна температура на въздуха и водата – това са необходимите съставни части за нормален живот, гаранция за добра трудоспособност и жизненост на един човек. Съвременните системи за климатизация и вентилация, водонагреватели, електрически, газови и парни котли, всичко това прави животът ни по-удобен и приятен.

Технологията не стои на едно място. Модерните битови климатици сега са в състояние не само да охлаждат въздуха, но също така имат допълнителни полезни функции. Сега съществува възможност едно помещение да бъде добре отоплено дори при -20 градуса по Целзий външна температура и даже да спестява електроенергия. Такива са климатиците с инверторната технология, която позволява уредът ви да постига зададената от вас температура, след което автоматично се регулира, в случай, че тя се е променила.

Днес климатиците са се научили да осъществяват по-дълбоко пречистване на въздуха, да го обогатяват с кислород, йонизират, поемат цигарения дим и успешно се борят с бактерии и гъбички. Ако смятате, че това за Вас е необходимост и търсите подходящия уред, ние ви предлагаме климатичните системи на фирма NIPPON.

В момента на българския пазар климатиците NIPPON са сред популярните марки. За да се постига такъв ефект на световно ниво, производителят въвежда непрекъсната модернизация на цялостния процес, както и иновационни технологии. Заводите AUX и HISENSE, в които се произвеждат уредите NIPPON, се намират в Китай и са сред най-големите в азиатската държава.
В момента в заводите работят над 20 000 работници. Климатиците NIPPON без съмнение принадлежат към групата на престижните и висококачествени марки. А причините за това са: изключително безшумната работа, йон генераторите, и гарантираната висока ефективност на отопление и охлаждане, базирана на интелигентна система с външен датчик, който следи за размразяването.
Докато нормалните климатици спират да работят „на топло“ при заледяване на изходната тръба, и започват да отопляват едва след определен период от време, вградената в Nippon интелигентна система на размразяване проверява кога тръбата се е изчистила и тогава климатикът започва веднага да работи в режим отопление. При проектирането и производството на продукти NIPPON се отделя особено внимание на всеки един детайл, именно затова уредите са удобни и лесни за експлоатация.
Основният двигател в бизнеса на NIPPON – управление на качеството, което е тяхната философия за управление. Водена от тази философия, фирмата непрекъснато търси начини как да осъществи мечтите на хората в реалност, за да им направи живота удобен, комфортен и богат с добри емоции. Компанията върви напред, създавайки техника от висок клас, едновременно намалявайки въздействието й върху околната среда.
NIPPON – качество, надеждност и уют. Ние Ви предлагаме климатици с:
  • Енергиен клас А
  • Безшумна работа
  • Висока ефективност на отопление и охлаждане
  • Интелигентна система за размразяване
  • Дигитален дисплей
  • Йон генератор