Предимството на климатиците Mitsubishi?

Mitsubishi-Electric

История на корпорацията Mitsubishi Electric

Историята на Mitsubishi Electric е историята за развитието на съвременна Япония. Компанията е основана през 1921г., когато Mitsubishi Shipbuilding Co. (в момента MHI LTD) създава Mitsubishi Electric Corporation със завода си в Кобе, Япония, за електрически мотори за презокеански плавателни средства.

През 30-те години на 20 век Mitsubishi Electric започва производство, инсталация и поддръжка на асансьори и ескалатори, както и производството на електрозахранващо оборудване. Компанията продължила да расте и да се разширява с бърза крачка и до 1960г. се издига като една от най-иновативните компании за производство на разнообразно електрическо оборудване в Япония. В началото на 60-те години компанията също така обръща внимание на екологично осъзнати производствени техники – години преди грижата за опазване на околната среда да се превърне в основен проблем.

През следващите две десетилетия компанията започва да се разширява в чужбина, като тя е иноватор в развитието на компютрите, напреднали системи за климатизация, автомобилна електроника, сателити, основаващи се на фотоелектрическа технология и създаване на енергия чрез атомно захранване.

От 1980г. до днес, скоростта, с която Mitsubishi Electric представя и подобрява тези пробивни технологии и продукти  в полза на обществото, индустрията и хората като цяло, е поразителна. Тези технологии включват първите в света широкообхватни LED екрани за спортни стадиони, най-големия CRT телевизионен екран за потребителския пазар, първия спираловиден ескалатор, антенната технология, която стои в основата на първата в света реклама за Интернет обслужване на полети и много други.

Днес Mitsubishi Electric е глобален гигант, оперирайки в 35 страни, с над 100,000 служители и консолидирани нетни продажби за повече от 32 милиарда долара /Годишен доклад 2007/.

 
Различни с качеството на Мицубиши

По-добра работа, по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот

За Мицубиши никога не е било достатъчно просто да отговарят на пазарните стандарти, независимо колковисоки са те. Когато става въпрос за комфорт, ефективност и издръжливост, Мицубиши Електрик винаги изпъква пред конкуренцията. Става дума за MEQ – Качество Мицубиши Електрик. Товапросто е един различен стандарт, който създава водещи продукти в индустрията.Климатици, които възвръщат инвестицията Ви с дълъг живот и ниска консумация на енергия.

Издръжливи вътрешни и външни тела

Здрава конструкция, сурови тестове, дълъг живот

Ние подлагаме вътрешните и външните тела на климатиците на сурови тестове за издръжливост – включително температури, каквито рядко се срещат където и да било в света. Целта ни е да подсигурим минимум 10 години безпроблемна работа на продукта, като по този начин защитим и Вашата инвестиция. А за да Ви дадем сигурност и след изтичането на този период, подсигуряваме резервни части за всички модели цели 11 години  след спирането им от производство.

Своя път на пазара компаниятa за климатици Mitsubishi electric започва през 1921 година с производство на битови вентилатори. Сега Mitsubishi Electric е основната компания в семейството на Mitsubishi по производство на електронна техника и компоненти. На нея принадлежат 49 завода, разсположени по целия свят, 11 научно-изследователски института и лаборатории в Япония, Европа и САЩ, повече от 140 офиса в 39 страни.

Mitsubishi Electric се явява един от признатите лидери в производството на климатици и климатични системи както в Япония, така и в целия свят. Климатици Mitsubishi се отличават с тиха работа, безупречно качество, безотказна работа, върхови технологии. С непосредственното производство на климатици в Mitsubishi Electric са заети 5 завода в Япония, Азия и Европа. Освен това, още 2 завода произвеждат компресори за климатици, а един – системи за вентилaция. За периода на работа в областта на климатичните системи Mitsubishi Electric стана световен лидер в производството на климатици и оставя свои следи в развитието на тази индустрия.