Предимството на климатците Panasonic?

panasonic_logo

За България компания Panasonic зае почетното първо място за най-големи продажби на инверторни климатични системи за офис и жилищни помещения за трета поредна година. Един от водещите производители на потребителска електроника Panasonic се доверява на много проста, но утвърдена философия за своите климатични системи- умело съчетание между мощност и функционалност, носейки не само тишина и комфорт във всеки дом, но и  здравословен микроклимат чрез пречистващите филтри и красота чрез иновативния си дизайн.

Оценявайки високо широкия пазар на климатичните си системи в страната ни, лидерът в момента Panasonic организира множество среща между инженери и технически сътрудници на компанията  и  представители на български фирми от климатичния бранш  за споделяне нови идеи и за събиране на информация относно желани иновации в областта. Присъствайки винаги и участвайки дейно в срешите ние с гордост си признаваме, че значителна част от споделените ни идеи са вече реалност в съвременните модели на климатици Panasonic.

 

Всички модели са разделени на 3 класа: HI-END FLAGSHIP призведени в Япония, business deluxe, произвeдени в Малайзия и STANDART произведени в Китай. Моделите от Япония и Малайзия се отличават с високо качество,надежност и множество нови функции като Генератор на кислород и АС РОБОТ . Китайските са така наречените бюджетни климатици.

 

Тишина и комфорт – Климатичните системи  Panasonic разполагат с 4 степени на въртене на вътрешния вентилатор, което със сигурност може да Ви гарантира особено на най-ниската скорост,около 20 dB, една наистина безшумна атмосфера, което ще е перфектна както за работа, така и за Вашия дома, където търсите спокойствие и тишина.

Керамичните лагери, скоито се произвеждат вече всики нови модели, ще Ви осигурят гарантирано дълги години приятна и тиха среда. Прецизно обмислено от инженерите на Panasonic, намаляването и цялостното спиране на компресора при обръщане в режим на размразяване се извършва плавно, за да се избегне дори и неприятния клокочещ шум на фреона, преминаващ в газообразно състояние.
Поддържане на здравословен микроклимат с e-ion Air Purifying System. Почистващата система e-ion на климатичните сисмтеми Panasonic представлява устройство, което премахва нечистотиите чрез наелектризиране на частиците въздух, преминаващи през топлообменика.

Забравете за бактерите и вирусите във въздуха, благодарение на положително заредената филтърна решетка мухълът и плесенът са вече част от миналото. Предимството на почистващата система e-ion на Panasonic за сравнение с останалите марки е непрекъснатият контрол на концентрацията на отрицателните йони, тъй като е всеизвестно, че пренасищането на въздуха с тях води до повреждане на лаковите покрития на мебелите.
Функцията Mild Dry Cool – Факт е, че в режим на охлаждане климатичната система интензивно изсушава въздуха в жилищното и/или офис помещение, което е изключително неблагоприятно както за спящия човек. Комапния Panasonic разработи програма, която спомага да се избегне  прекомерното изсушаване на въздуха в режим на охлаждане, която е много полезна за холови помещения и наложителна за спални. Тайната се крие в промяната на температурата на изходящия въздух до оптимална стойност, което позволява да се избегне кондензацията на влагата по вътрешния топлообменник.
Сензорът ECO PATROL – Eco patrol представлява система с инфрачервен пасивен детектор, който засича и отчита присъствието на хора в помещението и в зависимост от получените данни сменя програмите за климатизация , като по този начин спомага за поддържането както на максималем комфорт така и за пестенето на електроенергия. Тази нова функционалност на новите климатични системи  Panasonic може да доведе до 20% понижаване на консумацията на електроенергия в сравнение с останалите марки.